Het pgb-budget in goede handen!

De vaardigheidsscan helpt consulenten met het objectief testen van bekwaamheden én voorkomt daarmee onrechtmatig pgb-gebruik.

Vraag het infopakket aan

HIER DE VIDEO

 • Objectief testen van vaardigheden

  Goed omgaan met een pgb vereist bepaalde vaardigheden. Denk aan kritisch kunnen denken in ethisch gevoelige situaties. Denk aan het oplossen van diverse praktische pgb-problemen. Daar moet je vaardig voor zijn en dat maakt een doelgericht vaardighedenonderzoek uiterst relevant.

 • Brengt mogelijke risico’s in kaart

  De PGB-vaardigheidsscan onderzoekt niet alleen de vaardigheden, maar ook de risico’s. Dat gebeurt in een aparte uitvraaglijst, die in het rapport afzonderlijk wordt getoond. Juist deze combinatie biedt extra zekerheid wat betreft de kans op succesvol gebruik van een pgb.

 • Kleine investering, groot resultaat

  Geringe tijdsinvestering, veel gebruiksgemak, heldere en korte rapporten: de PGB-vaardigheidsscan neemt werk uit handen en stimuleert om tot een objectief en weloverwogen toekenningsbesluit te komen.

Zo neemt onze scan uw team werk uit handen

Ervaar de toegankelijkheid van de PGB-vaardigheidsscan
 • Eenvoudig digitaal
  Vijf van de zes vaardigheden van de PGB-vaardigheidsscan worden online onderzocht. De aanvrager doet hier naar verwachting zo’n 20 minuten over. De navigatie is eenvoudig, de interface is rustig en alle aandacht kan uitgaan naar de opdrachten.
 • Ondersteunend tijdens gesprek
  Alleen de gespreksvaardigheid wordt verkend in een gesprek. Dat kan op elk moment in het proces: rond de aanmelding of bij de scan. Er wordt gewerkt met een eenvoudig, standaard formulier. De consulent kiest zelf: wil ik de scan met of zonder gespreksvaardigheid afnemen?
 • In één oogopslag alle info
  In beide gevallen eindigt de scan met een rapport van maximaal 1A4. Daarin staat welke vaardigheden voldoende beheerst worden en welke niet. Ook al is het een momentopname, toch geeft de PGB-vaardigheidsscan zowel bij vijf als bij zes vaardigheden een waardevolle indicatie voor de kans op succes.
Vraag het infopakket aan

Ontdek wat de de scan van PGB-Oké voor uw gemeente of wijkteam kan betekenen!

Wij zijn ervan overtuigd dat onze vaardigheidsscan van waarde kan zijn voor elke consulent die bezig is met de toekenning van pgb. Onze scan is objectief, effectief en uniek. Toch kan het zijn dat u wellicht nog wat extra overtuiging of info nodig heeft. Ons informatiepakket bevat antwoord op alle vragen. Zo zorgen we er beide voor dat alles omtrent PGB-budget in goede handen terechtkomt.

Inhoud van het informatiepakket:
 • Uitgebreide informatie
 • Tarievenoverzicht
 • Animatie over het proces
 • Stappenplan voor de implementatie

Vraag vrijblijvend ons gratis informatiepakket aan.

  PGB-Oké